24 yaşındaki öğrencisi ve sevgilisi Anastasia Yeshchenko’yu öldürüp parçalara ayırdı.

Sevgilisini öldürüp nehre atarken yakalandı!

Ünlü Rus tarihçi Sokolov, sevgilisini öldürüp nehre atarken yakalandı!

Rusya’nın St. Petersburg Üniversitesi’nde tarih profesörü olan Oleg Sokolov, 24 yaşındaki öğrencisi ve sevgilisi Anastasia Yeshchenko’yu öldürüp cesedini parçaladıktan sonra nehre atarken yakalandı.

Rusya şok bir cinayetle sarsıldı. Rusya’da genç kız arkadaşını öldürüp cesedini parçalara ayırdığını itiraf eden 63 yaşındaki tanınmış bir profesör gözaltına alındı.

Tombik
St. Petersburg Üniversitesi’nde tarih profesörü olan Oleg Sokolov, 24 yaşındaki öğrencisi ve sevgilisi Anastasia Yeshchenko’nun cesedini nehre atarken yakalandı.

Euronews’in haberine göre olay; Sokolov’un aşırı alkolden dolayı dengesini koruyamayıp nehre düşmesiyle ortaya çıktı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis profesörün sırt çantasında kadın cesedine ait kol parçalarına rastladı. Sokolov’un evinde yapılan aramada da cesedin diğer parçaları ile kanlı bir bıçak bulundu.

Profesörün avukatı Alexander Pochuev, Sokolov’un cinayeti itiraf ettiğini ve pişmanlık duyduğunu aktardı. Sevgilisinin cesedini buzla kaplı Moika Çayı’na atarken yakalanan profesör, hastane hipotermi tedavisi görüyor.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks