2018 Yılı Mali Destek Programları kapsamında Mardin.

İmzalar atıldı: Güneydoğu’ya 40 milyonluk dev yatırım!

İmzalar atıldı: Güneydoğu’ya 40 milyonluk dev yatırım!

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) 2018 Yılı Mali Destek Programları kapsamında Mardin’den destek almaya hak kazanan milyonluk projelerin imzaları Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın katılımıyla atıldı.

DİKA’nın 2018 Yılı Mali Destek Programları olan “Ekonomik Altyapının Geliştirilmesi” ile “Kentsel Altyapının İyileştirilmesi” programları kapsamında Mardin’den destek almaya hak kazanarak uygulama aşamasına geçilen 12 proje ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde hayata geçecek toplam değeri 40 milyon TL olan yatırımlar için imzalar atıldı. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, ilçe kaymakamları ve kurum amirlerinin katılımı ile projeler basına tanıtıldı. Ajans, kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğini geliştirmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek, bölgesel gelişmeyi hızlandırmak ve sürdürülebilirliğini sağlamak, bölge potansiyelinin en verimli şekilde kullanılması amacıyla mali destek programları uygulayacak. 2018 yılında toplam 40 Milyon TL bütçe ile “Ekonomik Altyapının Geliştirilmesi” ve “Kentsel Altyapının İyileştirilmesi” Mali Destek Programları yürütülecek.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks