2018 Dünya Kupası’nda ilk düdüğe saatler kaldı.

İşte takımların son durumu…

Dünya Kupası heyecanı başlıyor! İşte takımların son durumu…

2018 Dünya Kupası’nda ilk düdüğe saatler kaldı. 1 ay boyunca futbolun kalbi, turnuvanın düzenleneceği Rusya’da atacak. Açılış maçı yarın saat 18.00’de Rusya ile Suudi Arabistan arasında oynanacak. İlk tur, 4’er takımlı 8 grupta oynanacak. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar tur atlayacak.

4 yılda bir düzenlenen Dünya Kupası’na, Almanya son şampiyon unvanıyla katılıyor. Panzerler, tarihlerindeki toplam dört şampiyonlukla da kupanın en başarılı takımları arasında. Almanya, Meksika, İsveç ve Güney Kore ile mücadele edeceği F Grubu’nun da kağıt üzerinde en güçlü takımı.

Tombik

NEYMAR VE ARKADAŞLARI…

Tarihte Dünya Kupası’nı en çok kazanan Brezilya’nın formasında, her biri ayrı bir zaferini simgeleyen 5 yıldız bulunuyor. Sambacılar son olarak, Türkiye’nin 3. olduğu2002 Dünya Kupası’nı müzesine götürmüştü. Uzun süreli sakatlığını atlatan Neymar’ın takıma katılmasıyla, Brezilya bir kez daha favoriler arasında. Güney Amerika ekibi, İsviçre, Kosta Rika ve Sırbistan’la E Grubu’nda mücadele edecek.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks