1 milyon lira değerinde nano teknoloji kamuflajların çalınması.

Değeri tam 1 milyon lira! MİT ve jandarma operasyonuyla yakalandılar!

Değeri tam 1 milyon lira! MİT ve jandarma operasyonuyla yakalandılar!

Bursa’da Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) için üretilen yaklaşık 1 milyon lira değerinde nano teknoloji kamuflajların çalınması üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Bölge Başkanlığı ekipleri, 4 şüpheliyi malzemeler ile birlikte yakaladı.

Bursa’nın Gürsu ilçesinde bulunan bir iş yerinde TSK için özel olarak üretilen yaklaşık 1 milyon lira değerinde olan nano teknoloji kamuflaj kumaşın Malatya’da bir işyerine teslim edilmek üzere alınmasının ardından teslim edilmediği ihbar edildi.

Tombik

Teslim edilmesi gereken malzemelerin özelliği ve başka kişi ve grupların eline geçme tehlikesi sebebiyle Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri özel bir ekip oluşturularak harekete geçildi.

İş yerinden malzemeleri alarak kayıplara karışan hırsızları araştırmaya başlayan ekipler, belgelerin tamamının sahte olduğunu ve bu şüphelilerin “Finansör, meydancı, şoför, sahte belge oluşturucu” şeklinde teşkilatlanan bir suç örgütü olduğunu belirledi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks