Yollarüstü Mevkii’nde otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kaza.

Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var.

Erzurum-Erzincan Karayolu’nun Yollarüstü Mevkii’nde otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralılar olduğu bildirildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi.

Erzincan’da buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği yolcu otobüsü yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, yolculardan 1’i öldü, 23’ü yaralandı.

Tombik

Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında Erzincan-Erzurum karayolunun 56’nci kilometresinde bulunan Yollarüstü Mevkii’nde meydana geldi. İzmir’den Ardahan’a giden ‘Esadaş Turizm’e ait Fatih Aktaş yönetimindeki 25 EV 625 plakalı yolcu otobüsü, karayolundaki buzlanmanın etkisiyle direksiyon kontrolünü yitirince şarampole yuvarlandı. Kazanın bildirilmesi ardından bölgeye, ambulans, itfaiye, AFAD, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yan yatan otobüsün altında kalan yolculardan Havva Boynukalın öldü, 23 yolcu da yaralandı. 2 şoför ve muavin ise, kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Tercan Devlet ile Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Ölen yolcuyu otobüsün altından çıkarmak için AFAD ve itfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks