Kırşehir’de yapılan DEAŞ operasyonunda, bir evden 60 bin dolar ile ölen örgüt üyeleri.

DEAŞ’ın şeytani parmak izi planı!

Kırşehir’de yapılan DEAŞ operasyonunda, bir evden 60 bin dolar ile ölen örgüt üyelerinin adına para transferlerinin yapılması için kullanıldığı değerlendirilen 9 adet parmak izi kalıbı bulundu. Polis aramalarda örgütün elebaşı Bağdadi’nin mektubunu da buldu.

Kırşehir’deki DEAŞ operasyonunda ölen militanların parmak izi kalıpları bulundu.

Tombik

Kırşehir’de, DEAŞ üyelerine ait olduğu belirlenen bir evde, ölen örgüt üyelerinin adına para transferleri yapıldığı değerlendirilen parmak izi kalıpları bulundu.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, DEAŞ üyesi oldukları gerekçesiyle yargılanan örgüt üyelerinin verdiği bilgiler ve en son yakalanan sözde Kırşehir sorumlusunun sorgusunun ardından kent merkezindeki iki hücre evine baskın düzenledi.

DEAŞ’ın düzenlediği evlilik cüzdanı ortaya çıktı

Kent merkezindeki ilk evde DEAŞ adına düzenlenmiş çok sayıda evlilik cüzdanı şeklinde belgeler bulundu. Belgelerin en başında sözde DEAŞ bayrağı, alt kısımlarda ise evlenen kişinin fotoğrafları, doğum tarihleri, anne ve babalarının isimlerinin bulunduğu dikkati çekti. Belgelerin alt kısmında ise çiftlerin parmak izleri ve evliliği onaylayan örgüt sorumlusunun imzası olduğu görüldü.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks