İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

İTO Başkanı İbrahim Çağlar hayatını kaybetti.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Çağlar Bağcılar’da kaldırıldığı hastanede iki anjiyo olmasına rağmen kurtarılamadı. İbrahim Çağlar kimdir? İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar’ın hayat hikayesi…

Çağlar’ın dün gece saat 01.00 sıralarında kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı, sabaha karşı 06:00 sıralarında ise vefat ettiği öğrenildi. Çağlar hastaneye kaldırıldıktan sonra iki anjiyo olduğu fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Sozcu.com.tr’nin edindiği bilgilere göre Çağlar kalp krizi geçirdikten kısa bir süre sonra İstanbul Bağcılar’daki Medipol hastanesine kaldırıldı. Başkan’ın yarın yoğun bir programı olduğu öğrenildi.

Tombik

2013 yılından bu yana İTO başkanlığı görevini yürüten Çağlar, 57 yaşındaydı. AKP’nin de kurucu kadrosunda yer alan Çağlar dün gece vefat etmeden çok kısa bir süre önce şu tweet’i paylaştı:

TİM İnovasyon ve İnovalig ödülleri çerçevesinde İnovasyon Kaynakları’nda şampiyon olan yerli otomobil üreticisi babayiğitlerimizden Ahmet Akça, İnovasyon Stratejisi’nde şampiyon olan Ömer Burhanoğlu ve İnovasyon Döngüsü’nde şampiyon olan Güler Sabancı’yı tebrik ediyorum.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks