Bu husumet kervanına dava arkadaşlarımızdan bazılar katıldı, katılıyor. Yazıklar olsun!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den Erdoğan’a son KHK ile ilgili cevap.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül arasında son yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname ile ilgili kriz büyüyor. Erdoğan’ın bugün yaptığı “Bu husumet kervanına dava arkadaşlarımızdan bazılar katıldı, katılıyor. Yazıklar olsun!” açıklamasına Gül’den yanıt gecikmedi. Gül, “Partimizin kuruluş ilkelerinden biri olan düşünce ve ifade özgürlüğüne inanan birisi olarak, gerekli gördüğüm durumlarda görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim” dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den Erdoğan’a son KHK ile ilgili cevap

Tombik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu’da AK Parti kongresinde açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan, son çıkan ve sivillere yargı muafiyeti getiren son Kanun Hükmünde Kararname’yi eleştiren 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e isim vermeden sert eleştirilerde bulunmuştu. Erdoğan şunları söylemişti: Her nedense büyük bir gürültü kopardılar.

İçimizden bazıları da bu kampanyalara katıldı. Tabi üzüldük, yapmamaları gerekirdi. Bu katılanlar 16 Nisan’da da aynı kampanyaya katıldığını görüyoruz. 16 Nisan’da evet demediler hayır dediler. Biz dava arkadaşı değil miyiz? Nasıl oluyor da bir anda gidip Bay Kemal’in kayığına biniyorsunuz? Bizi şaşırtan hiç beklemediğimiz gelişmeler var. Bu husumet kervanına dava arkadaşlarımızdan bazılar katıldı, katılıyor. Yazıklar olsun! Biz fazla bir şey söylemeyeceğiz.

detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks