Dedikodu yaptıkları gerekçesiyle diyanetten tasfiye iddiası.

Ülkücü imamlar rahatsız… Dedikodu yaptıkları gerekçesiyle diyanetten tasfiye iddiası.

Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Türkiye Diyanet Vakfı’ndaki Ülkücülerin, “dedikodu” yaptığı gerekçesiyle tasfiye edildiği iddia edildi…

İddia, ülkücümedya.com internet sitesinde gündeme getirildi… Habere göre vakıfta mobbing uygulanarak işten çıkarılan ülkücülerin sayısı her geçen gün artarken, emekliliği yaklaşanların ise pasif görevlere çekildiği belirtildi.

Tombik

Odatv’De yer alan habere göre, haberde, hükümet tarafından emekliye sevk edilen eski Diyanet İşleri Başkanı döneminde göreve getirilen ve hala aynı görevde olan vakıf genel müdürlüğü yetkilileri, Ülkücüleri belirli aralıklarla tasfiye etti.

İddiaya göre vakıf yönetimi, farklı fikirdeki insanları işten çıkarırken kendi çevrelerinin yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un, Diyanetten sorumlu Başbakan Yardımcılığı döneminde görevden aldığı Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı’nın bir akrabasını da vakfın Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nde işe başlattı.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks