Bir dönem Galatasaray’da forma giymiş 3 futbolcunun örgüt elebaşı Fetullah Gülen’le fotoğrafı çıktı.

FETÖ’den Tutuklanan Kişinin Bilgisayarından Futbolcuların Gülen’le Fotoğrafı Çıktı.

FETÖ’den tutuklanan A.Y’nin bilgisayarından, bir dönem Galatasaray’da forma giymiş 3 futbolcunun örgüt elebaşı Fetullah Gülen’le fotoğrafı çıktı.

İzmir’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan A.Y’nin bilgisayarında, bazı eski Galatasaraylı futbolcuların örgüt elebaşı Fetullah Gülen ile çekilmiş fotoğrafı bulundu.

Tombik

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturma kapsamında gözaltına alınmasının ardından hakkında tutuklama kararı verilen A.Y’nin ikametinde yapılan aramada çok sayıda dijital metaryal ve bazı fotoğraflar bulundu.

FOTOĞRAFTA 3 GALATASARAYLI FUTBOLCU VAR

Ele geçirilen dijital metaryallerde, suç niteliği taşıyan FETÖ’nün örgütsel faaliyetlerinin anlatıldığı sunumların yanı sıra eski Galatasaraylı futbolcular firari sanık Arif Erdem ile Orhan Ak ve Cihan Haspolatlı’nın Pensilvanya’daki malikanesinde yaşayan örgüt elebaşı Fetullah Gülen ile fotoğrafı da yer aldı.

Terör örgütü elebaşının yaşadığı malikanenin bir odasında çekilen fotoğrafta, Gülen’in yanında Haspolatlı ve Ak’ın bir kanepede oturduğu, Erdem ve diğer kişilerin ise Gülen’in ayağının önünde diz çökerek poz verdikleri görüldü.

Detaylar
HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks