Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde AK Parti’nin yaptırdığı temayül yoklaması.

Gökçek’in Yeri İçin Kahramankazan, Sincan ve Altındağ Belediye Başkanlarının İsimleri Öne Çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde AK Parti’nin yaptırdığı temayül yoklamasında üç isim öne çıktı: Lokman Ertürk, Mustafa Tuna ve Veysel Tiryaki.

Ankara’da gözler, belediye başkanlığı seçimlerinde. Öne çıkan ise 3 isim var.

Tombik

KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI ADI ÖNE ÇIKANLARDAN

Habertürk TV’den Mahir Kılıç’ın haberine göre, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk öne çıkan bu isimlerden biri. Ertürk 34 yaşında belediye başkanlığı koltuğuna oturdu, 2004’te yapılan yerel seçimde Türkiye’nin en genç belediye başkanı unvanını aldı. Kazan, 15 temmuz darbe girişimine karşı gösterdiği direnişle tüm Türkiye’ye adını duyurdu, ilçenin adı Kahramankazan olarak değiştirildi.

DİĞER 2 İSİM

Temayül yoklamasında öne çıkan bir diğer isim Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 2002-2005 yılları arasında Ankara Milletvekili olarak görev yaptı. Son iki dönemdir de Sincan’da belediye başkanlığı koltuğunda oturuyor.
Öne çıkan üçüncü isim daha önce farklı yerlerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevi yapan Veysel Tiryaki ise 2004’ten beri Altındağ Belediye Başkanı. Üç dönemdir bu görevi yürütüyor.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks