Paylaşmak için değil içimizdekileri öğrenmek için sosyal ağlar icad edildi.

Sosyal ağlar sadece özgürlüğümüze indirilen bir darbedir. Çünkü...

Paylaşmak için olsa idi kontrol sistemi olmaz, içimizdekileri öğrendiklerinde özgürlüğümüze müdahale etmezlerdi.

Siz hiç bir zaman böyle düşünmediniz. Çünkü free idi. Bedavayı ne kadar çok seviyorsunuz. Ondan sonrada haktan bahsetmez misiniz, komik bir düşünce yapısı.

Çalışan, üreten, düşünenler kazandı. Siz kaybettiniz. Siz ancak sürekli mal mülk edinme derdine düşmüştünüz. Bunu düşünmeyenlerde ekonomik çukurun içine itilmişti.

Bense gerçekleri paylaşırken bunları algılamayanlar, bana ‘Ne içiyorsun, ilham yine gelmiş…’ gibi saçma sapan şeyler yazıp söylediler.

Gerçekleri kabul etmek zordu. Beynin bir bataklığın içinden çıkıp gökyüzüne doğru yükselmesi her insanın kabul edebileceği bir durum değildi.

Maddesel bakış açısından kurtulamayan insan kariyere verdiği değer ve aşırı derecede ki fantazileri ile gözlerini kör etmiş durumda. Onun içindir ki kelimelerin altın harfler ile yazılması veya konuşmaların derinden olması tamamen maddeye dayatılmış ve tabi ki kariyere bakılması ile görüş açısı kazanmıştır.

Ne bir şey içiyorum ne de ilham geliyor tamamen içimdekileri öğrenmek isteyenlere döküyorum. Zerre kadar kaygım yok içim ve dışım aynıdır. Benim dışıma bakıp da içimi değerlendirenler ‘Zayıfsınız…’ diyorum.

İnsanlığım gereği yazıp paylaşıyorum. Tek sorun bu, insan olmam. İnsana ve insanlığa değer vermese idim herşeye fuck of der geçerdim.

MAG

özgürlüğe müdahaleözgürlüğümüz ve hakkımızsosyal ağlar ne içinsosyal ağlar neden ücretsizsosyal ağların amacı