Paralel Evren Gerçek mi?

Önce bir derin nefes alın. Hemen google.com açıp da oraya yazmayın. Aslına bakarsanız siz google yazıp öğrenmiyorsunuz, google başkasından alıp size veriyor. Bunu da bir köşeye not edin.

Peki başkasından almadan google bakmadan, kimseye sormadan, kendiniz düşünüp bulamazmısınız?

Aciz hane bunu yapmak ister iseniz önce bir arkaya yaslanın ve ruhunuza hitap edecek bir müzik açın…

Ve sonra düşünmeye başlayın. Parçanın ne olduğu, parçanın kim tarafından söylendiği, hangi dilde olduğu falan önemli değil…Kulağınıza gelen ses dalgaları ruhunuza hitap ediyor ise o sizin uyanış frekanslarınızdır. Eğer bunu buldu iseniz artık düşünmeye başlayabilirsiniz.

Asla kulağınıza gelen müzik dalgaları ile geçmişe gitmeyin, bırakın o dalgalar sizi yönlendirsin…

Şimdi eğer düşünmeye başladı iseniz, kendinize paralel evren gerçek mi değil mi diye sorun? Bulmak, karar vermek istiyor iseniz düşünün…Neyi düşüneceksiniz, tabi ki varlığınızın ve yaratılış amacınızın sebebini ve varlığın neden, kim tarafından yaratıldığını…

Paralel evren nedir onu açıklamaya çalışayım. Paralel demek bir döngünün kopyası (veya benzeri yada aynısı) diğer bir anlamı ile varlığın aynaya yansıması. Ancak bu yansıma aynısı olmasına rağmen farklı bir hayat içeriyor. Kısacası dünyanın aynısının aynadan yansıması ve bunun gerçek olarak algılanması ve yaşamın aynısının bulunduğunu kabul edilmesi paralel evrendir.

Paralel evrene geçiş var olduğunuz bir yerden aynanın içine girmek gibi bir durum. Aynı dünyadasınız, tüm fiziksel varlıklar aynı ancak insanların kişilikleri ve hayat olayları farklı.

Yani sizden bir tane daha var. Paralel evrenin içerisinde her insanın aynısı bulunmakta ancak farklı yaşam biçimlerine sahipler.

Şimdi düşünelim yaratıcı bazı yarattıklarını çift yaratmıştır. Örneği cennetin karşılığında cehennem, iyiliğin karşısında kötülük, beyazın karşısında siyah, ışığın karşısında karanlık gibi…

Böyle düşünür iseniz ki paralel evreni iddia edenler bunu delil olarak göstermekteler bundan dolayı paralel evren iddiasını ortaya atmaktadırlar.

Bana sorar iseniz olabilir de olmayabilir de. Biz asla yaratıcının kudretinin sınırlarını ve kapasitesine bilemeyiz ancak inanır isek gerçekleşme ihtimali vardır.

Haber Veriyoruz

Anlamlara Anlam Katan Sözler

paralel evren gerçek miparalel evren nedirparalel evren neredeparalel evrene ulaşmakparalel evrenin varlığı