Neden tüm insanlık iyi bir hayata sahip değil…

Bir takım insanlar için 'Düzen'...

Neden tüm insanlığa iyi bir yaşam yerine bir takım insanlar için daha iyi bir yaşam…

Evet ! sürekli gelişiyoruz. Yeni akıllı şehirler, yeni binalar, akıllı daireler, hizmet eden robotlar derken çok yüksek bir yaşam kalitesi ancak sadece bir kaç yüz bin insan için.

Daha yaşadığımız dünyanın yuvarlak olduğunu bilmez iken çünkü düz olduğunu iddia edenler her gün çoğalmakta…

Daha yaşadığımız ülkenin sınırlarını ve şehirlerini bilmez iken, daha bilinç bir toplum bireyi olmamışken iken ne kadar bir gelişme tüm insanlığa faydalı olabilir…

Tüm ülkelerde işsizlik çoğalır iken, bir çok ülkenin para birimi bir kaç ülkenin para birimine karşı sürekli değer yitirir iken, hayat pahalılığı enflasyon canavarı derken (henüz gören olmamış) dünya ve insanlık nasıl ilerliyor olabilir.

Kusura bakmayın ama dünya asla ilerlemiyor döndüğü bile şüpheli duruma düşmüş durumda. Nasıl olurda insanlık dünyaya hakim veya dünyayı şeytan yönetmiyor diyebilirsiniz…

Ve bazıları ise yüzyıl önce kurulmuş ve şuan insanlığa hakim olmuş ‘Düzen’ denen hatta ‘Yeni Dünya Düzeni’ diye adlandırılan sistemi kabul etmiyorlar.

Her gün para bulurum diye yürürken yerlere bakan bir insanlık nasıl olurda gökyüzündeki değişimi hissedebilir.

Korku ve gerçek senaryoları okumayıp elini tersi ile iterek paranoya diyenler gerçekleri görmek istemeyenlerdir. Çünkü madde ve çıkarlar üzerine kurulmuş bir ekonomik yapı mevcuttur.

Tabi ki güneş doğacak, gündüz ve gece olacak, insan nefes alıp verecek, birileri doğacak ve ölecek…Siz mucize mi bekliyorsunuz?

Haber Veriyoruz

bir takım insanlarkim kime hizmet ediyorkimler ne için seçildiseçilmişler ve seçilmemişler