Covid-19 Uzaylı DNA’sı ile mi oluşturuldu yoksa direk uzaylı DNA sı mı?

Virüs yoksa Uzaylı DNA sından mı üretildi.

Size buradan bir çok delil sunardım ama ihtiyaç yok çünkü olayları anlamak, analiz etmek verileri ortaya çıkarmak akıl gerektirir. Aklın fazla çalışması ise bir senaryoya dönüşme halidir ne yazık ki o senaryoda gerçektir.

  • Ancak kısaca şöyle bir iddiada bulanabilirim ki, bu Covid-19 (Covid önceki akrabalarını bilemem henüz araştırmadım) Amerikalıların son yakaladıkları Uzaylı’nın kanı üzerinde yaptıkları çalışmalardan biridir. Ya bunun üzerinde çalışmalar yaparken virüs ÇİN’e satıldı yada kaçırıldı veya bir şekilde ulaştırıldı. Ancak virüs ABD de üretilmiştir ve halen ABD laboratuvarlarında bu virüsün gerçek sahibi yada orjinal DNA’sı uzaylı halen ellerindedir.

Başka bir teorim ise bu covid kesinlikle Uzaylı DNA sı değiştirilerek meydana gelitirilmiştir. Hemde getirilme amacı insanları öldürmek özellikle belirli yaş üzeri insanları…

  • Neden; insan bedeni oluşturup hücreler meydana getirilirken ve insan kan üretme çalışmaları devam ederken, ölüleri diriltme çalışmaları belli bir aşamaya gelmişken bu virüse aşı bulunamıyor veya çözüm üretilemiyor çünkü bu virüs dedikleri DNA Proteini dünya dışıdır.

Genetik haritası çıkarılmasına rağmen çözümlenememektedir. Genetik harita sürekli değişmekte ve mutasyona uğramaktadır. Ancak uzun bir zaman içerisinde kobaylar ve yaşayanlar üzerinde yapılan bir çalışma sonucu gerçek genetik haritasına ulaşılabilir ki bu da bir çözüm olmayacaktır nedeni ise uzaylı olmasıdır…Yani başka bir evrenin yaratığı olması…

Siz ister inanın ister inanmayın.

Bilim adamlarının ve bu işle uğraşanların unuttukları bir durum vardır ki evrenin ve tüm evrendeki canlıların bir yaratıcısı vardır, onun hikmeti ve kudretini anlamak mümkün değildir. Var olan her canlı da bir hikmet sizin göremediğiniz var olmayan her canlıda bir kudret mevcuttur.

Onun için insanlık ile oynayanların sonu hep hüsran olmasına rağmen bunun peşine bırakmazlar, bizlerin görevi ise bunların bilinci içerisinde yaşayıp tedbir almaktır.

Haber Veriyoruz

abd de ki uzaylılarvirüs aşısı neden bulunamıyorvirüs dünya dışı mı?virüs uzaylı dna sı mı