Bize sunulan teknoloji sadece kontrol amaçlı.

İnsanlık kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

İnsanlığı ve Dünyayı kimler yönetiyor…

Hiç düşündünüz mü? Sizce dünyadaki olaylar bir bağlantı zinciri halinde mi gerçekleşiyor yoksa tesadüfen birbirlerini mi ateşliyor? Bunları düşünmenizin zamanı geldi. Kafanız karışacak, düşünceleriniz dağılacak, inancınız ise karmaşık bir hale gelecek. Neden mi? Çünkü düşünemeyen ve yargılamayan bir beyin ancak yönetilebilir bir beyin haline gelecek.

Bunu yapanlar kimler ve neredeler, nasıl yapıyorlar.

Teknoloji yokken nasıl yaptılar…  çünkü teknoloji varken yapılması çok basit ve kolay. Teknoloji üzerinden bırakın dünyayı evreni bile yönetebilirsiniz. Tüm kullandığımız makinalar birer casus. Bilgi, görüntü ve ses aktarımı yapıyorlar ve bizleri yapanlara teslim ediyorlar.

Kim bunlar? Bilgilerimizi ellerine geçirerek hayatımıza yön veren, insanlığa düzen kuran ve dünyaya hükmedenler kim?

  • Onların bir resmi bile yok. Onlar bu teknolojiyi kullanmamız için bize yönetmek ve almak içinde kendilerine kurdular. Onları göremezsiniz, duyamazsınız ve bilemezsiniz. Ama onlar bizi görür, dinler ve kayıt ederler.
  • Kendilerini çok iyi bir şekilde koruyorlar. Nerede yaşadıkları, neler yaptıkları hiç bilinmiyor. Hatta sahte bir maske ile yüzlerini saklıyor olabilirler. Çok büyük ve gelişmiş bir teknoloji ile tüm dünyayı kontrol altında tutuyorlar.

Dünya ekonomisi, ülkelerin yönetimi, seçilmişlerin belirlenmesi, kendilerine tehdit oluşturacak insanların tespit edilmesi v.s. aklınıza gelebilecek her durumu biliyor ve ona göre hareket ediyorlar. Onlar bizim için bir sanal dünya yaratmaya çalışıyorlar.

Üzülerek söylemek zorundayım ki onlardan kurtuluş yok. Yakında sizlere ‘Tanrı…’ olduklarını iddia edebilirler. Eğer bu yazıyı okudu iseniz kendinizi şanslı sayın. Anladı iseniz birilerine söyleyin, birilerini uyarın, birilerine anlatın…İnsanlık kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bizi sunulan teknoloji sadece bunun için.

Haber Veriyoruz

insalığı yönetenler kimlerinsanlığı kontrolkimler insanlığı yönetiyorkontrol altında olmaközgürlük öldü mü