2016 yılında Netflix’te hayatına başlayan 5 sezonluk fantastik dizi Lucifer.

Lucifer Dizisini Sevenlere 10 Dizi ve Film Önerisi

Lucifer Dizisini Sevenlere 10 Dizi ve Film Önerisi.

İlk olarak ünlü yazar Neil Gaiman’ın Sandman serisinde bir yan karakter olarak ortaya çıkan Lucifer karakteri, 2016 yılından bu yana önce Fox ardından Netflix’in dizilerinen birisi olarak karşımıza çıkıyor. Lucifer’ı anında bitirenler için dizi ve filmleri listeledik.

2016 yılında Netflix’te hayatına başlayan 5 sezonluk fantastik dizi Lucifer, genelde Orta Çağ ile özdeşleştirilen olağanüstü öğeleri günümüz modern yaşamıyla bir araya getirmişti. Kısa sürede milyonlarca hayranı oluşan dizi, ne yazık ki her güzel şey gibi bitti.

Eğer nispeten iyi huylu ve bir o kadar eğlenceli şeytan Lucifer’ı beğendiyseniz, tüm sezonları bitirdikten sonra düşeceğiniz boşluktan sizi kurtarabilecek bazı filmler ve diziler bulunuyor. Gelin hep beraber Lucifer benzeri en iyi dizilere ve filmlere yakından bir göz atalım.

Lucifer sevenlere dizi ve film önerileri:

Eli
Stardust
The Devil and Father Amorth
Good Omens
Chilling Adventures of Sabrina
American Gods
Preacher
Grimm
Constantine
The Devil’s Advocate

Eli
Yıl: 2019
IMDb puanı: 5,7/10
Yönetmen: Ciaran Foy
Oyuncular: Charlie Shotwell, Kelly Reilly, Max Martini, Lili Taylor

2019 yapımı gerilim filmi Eli, ilk filme başladığınızda Lucifer ile pek bir alakası yok gibi hissettirebilir. Fakat filmin Lucifer ile olan bağlarını anlayabilmek için en azından filmin ortalarına doğru ilerlemeniz gerekiyor.

Neredeyse havada olan her türlü şeye alerjisi bulunan bir çocuğun hikâyesini anlatan film, Eli’ın tedavi için garip bir kuruluşa getirilmesiyle beraber oldukça ilginçleşiyor.

Tedavi için getirildiği tamamen dış dünyadan izole olan bu binada garip sanrılar görmeye başlayan ve hayatı iyice bir kabus hâline gelen Eli, hem hayatta kalmaya hem de bulunduğu yerle ve kendisiyle alakalı sırları açığa çıkarmaya çalışıyor.

Detaylar, Haber Linki

Chilling Adventures of Sabrinalücifer filmi netflixlucifer netflix filminetflex en iyi filmlernetflix en iyi filmlerStardust dizi filmiThe Devil and Father Amorth