Bu ajanlar ABD Başkonsolosluğu’na nasıl sızdı?

Büyükelçi ABD’yi temsil etmiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu’nda FETÖ ile ilişkili iki kişinin tespit edilmesi orada bir şeylerin döndüğünü gösteriyor. Bu ajanlar ABD Başkonsolosluğu’na nasıl sızdı? Bu büyükelçiyi ABD’nin Türkiye’deki bir temsilcisi olarak da görmüyoruz veda ziyaretini de kabul etmedik.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün gerçekleştirdiği Ukrayna ziyaretinin ardından gece Sırbistan’a geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamak için Bakanlar Kurulu üyelerinin tamamıyla gece havalimanına gelen Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, dün de Erdoğan’ı Sırbistan Sarayı’nda resmi törenle karşıladı. İki lider törenin ardından baş başa ve heyetler arası görüşmeler yaptı.

Tombik

İki ülke arasındaki anlaşmaların imzalanmasından sonra Erdoğan ve Vucic, ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın toplantısında, “Türkiye ile ABD arasında vizeler konusunda bir sorun gündemde. Nasıl bir yol haritası izlenecek?” sorusu üzerine şunları söyledi:

SORUNU BİZ BAŞLATMADIK: Bu sorunu biz başlatmadık. Bu sorunun faili ABD’nin ta kendisidir. Üst düzey yöneticilerin özellikle Dışişleri Bakanımızla herhangi bir görüşme yapmaması yadırgadığım bir konudur.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks