Suudi Arabistan’da yolsuzlukla mücadele gerekçesiyle gözaltına alınanlar arasında.

Bodrum aşığı prense de gözaltı…

Suudi Arabistan’da yolsuzlukla mücadele gerekçesiyle gözaltına alınanlar arasında Türkiye’de yakından tanına bir ismin de yer aldığı iddia ediliyor: Bir süre önce tatilini Bodrum’da geçiren Prens el Velid bin Tallal bin Abdülaziz el Suud…18 milyar dolarlık kişisel serveti ile dünyanın en zengin 45’inci ismi olan Tallal’ın, dünyanın önde gelen bir çok şirketinde hissesi bulunuyor.

Suudi Arabistan’da 11 prens, dört bakan ve onlarca eski bakanın da bulunduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındı. Gözaltıların ardında ise başkanlığını Veliaht Prens Muhammed bin Salman’ın yaptığı Rüşvet ve Yolsuzluklara Karşı Mücadele Komisyonu bulunuyor.

Tombik

Reuters’ın aktardığı habere göre gözaltına alınanlar arasında bir süre önce tatilini Bodrum’da geçiren Prens el Velid bin Tallal bin Abdülaziz el Suud da var.

Suudi Arabistan kraliyet ailesine mensup Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud ve ailesi Bodrum aşığı olarak tanınıyor. Tallal, son olarak Ağustos ayında Bodrum’a gelmişti.

7 GÜN İÇİNDE 2.5 MİLYON LİRA HARCADI

Detaylar
haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks