Elazığ’da 1’i çocuk 6 kişiyi öldürmekten 94 yıl 7 ay hapis cezası alan ve 2013 yılından bu yana aranan şahıs.

Seri halde 6 kişiyi öldürdü, her yerde aranıyordu! Dün eşini ziyarete geldi…

Elazığ’da 1’i çocuk 6 kişiyi öldürmekten 94 yıl 7 ay hapis cezası alan ve 2013 yılından bu yana aranan şahıs, hastalanan eşini ziyarete geldiği sırada yakalandı. Sağlık kontrolüne götürülen şahıs, basın mensuplarına, “Çekin iyi çekin güzel olsun” diye bağırdı.

Edinilen bilgiye göre, 2008 yılında Elazığ’da 1’i çocuk 6 kişiyi öldürdüğü ileri sürülen Adem Bozkurt (37) bu cinayetlerden dolayı ‘adam öldürme’, ‘bir suçu gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla adam öldürme’, ‘canavarca hisle eziyet ederek adam öldürme’, ‘beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak olan çocuğu öldürme’, ‘kan güderek adam öldürme’, ‘ruhsatsız silah ve mermi alma, taşıma ve bulundurma’, ‘tasarlayarak adam öldürme’ suçlarının şüphelisi olarak tutuklanıp Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi’ne girdi.

Tombik

5 yıl cezaevinde yatan Bozkurt, tutukluluk süresi dolduğu için tutuksuz yargılanmak üzere 2013 yılında tahliye edildi. Cezaevinden çıktıktan kısa süre sonra Bozkurt’un hakkındaki suçlamalar kesinleşti. Cinayetleri işlediği ortaya çıkan Bozkurt’a 94 yıl 7 ay hapis cezası verildi. Bunun üzerine katilin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Detaylar
haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks