Resetleme dönemine girdik

Hayatı resetleyenler hesap vermeyecek mi dersiniz?

Gerçek sıfırlama sadece yaratıcıya aittir. Siz istediğiniz kadar hayat formlarını resetleyin eninde sonunda o resetle hayat yeniden ortaya çıkacak ve karşınıza dikilecektir.

Bugün yaratıcıyı oynamak isteyen kan emiciler doymak bilmeyen hırsları ile insanlığı köleleştirmekte ve şeytani değerleri ön plana çıkarmak istemektedirler.

  • Ve kalkıpta İslam’ı savunan ve Müslümanım diyenler hiç bir tepki göstermediği gibi tepki gösterenleri de süme altı ediyorlar. Bu neyin hainliğidir?

Aslında bu şeytanilerin biraz hak payı var. Çünkü siz kabullenmiş ve duyarsızlaştırılmış bir toplum olarak hiç bir zaman etkiye tepki gösteremediniz.

Korku denen zihin karanlığından çıkamadınız. Çıkanlara ise baktınız, baktınız, baktınız ve öylece kaldınız.

  • Kelimeler sizin için icat edilmişken cümleler sizin için kurulmuşken siz bir kelime bulupda doğru cümle kurup hayatın akışına bir haykırışta bulunamadınız yada bulunmadınız.

Bunu gören ve bilen şeytaniler artık her düzeni resetleme yani sıfırlama kararı aldılar çünkü her sıfırlama ve resetlemede yeni bir düzen yeni bir form oluşturma peşindeler.

Yani geçmişi silip atacaklar çünkü zaten geçmişi onlar siz vermişti. Ne diyebilirsiniz ki…

Onların unuttukları bir durum var ki yaratıcının gücü ve kudretidir. Varoluş istedikleri kadar resetlesinler yani sıfırlasınlar emin olun bir yerde kayıtlı olacak ve zamanı gelince yeniden gösterime girecektir.

Her insan, sahip olduğu insanlık vasfı ile değerli bir varlıktır. Her insanın hakkı ve hukuku vardır. Ne kadar reset atarsanız atın…

Haber Veriyoruz

büyük reset nedir?hayat formları resetlemehayatı resetleme nedir?hayatı sıfırlamakresetlemek ne demek