Çin’in Kara Ayna Şirketi Huawei’nin olduğu söylentileri.

ABD ile Çin arasında soğuk bir teknoloji savaşı kaçınılmaz görünüyor.

Huawei, Çin’in Kara Ayna Şirketi olduğu söylentileri.

Ticaret savaşları dönemi, ABD ile Çin arasında soğuk bir teknoloji savaşı kaçınılmaz görünüyor.

Amerikan Ulusal Güvenlik topluluğu, Amerikan’ın Çin’i stratejik bir rakip ilan ettiği dünyadaki en büyük güvenlik risklerinden biri olan Huawei olduğunu düşünüyor.

Huawei Samsung Yakında sollayacak

Huawei Samsung ile birlikte 2022’ye kadar akıllı telefon satışlarında dünya lideri olma yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Kişisel asistanları “yardımcı akıllı” yapacak teknolojiye yatırım yapıyorlar. Doğrudan Apple ile rekabet edecek olan eserlerden birisi olan akıllı bir AR gözlük ürününe bile sahipler.

Huawei zaten telekom donanımılı ve Cisco-meet-Apple hibrit bir şirket gibi. 5G, cep telefonları konusunda Çin Hükümeti ile yakın bağları olan dünya çapında bir dev.

Facebook ve Google gibi kötülüğün olduğu bir çağda daha fazla kontrol sisteminin en büyük tehditleri olmalarına rağmen aslında en büyük tehdit Çin’in Huawei side olabilir söylentileri var.

Uygulama liderliği ile ortaya çakın ByteDance, ayrıca Bulut sistemine geçen Alibaba ve Tencent, Huawei nin yapay zekayı kazanmanın yollarına yatırım yaptığını gösteriyor. Nitekim, Huawei ayrıca bir internet şirketidir.

Ayrıca Huawei Amerika tarafından; Amerika ve diğerbir takım  ülkelere de aynı baskıları yaptığı ulusal güvenlik kaygısı nedeniyle pek çok yönden kara listeye alınmıştır.

HAber Veriyoruz

çinin en büyük şirketigeleceğin şirketlerigeleceğin telefon firmalarıhuawei cep telefonlarırakip telefon markaları