Corridor, Boston Dynamics’teki en son kreasyonlarının parodi videolarını hazırlıyor.

Boston Dynamics parodisi ile geleceğin robotuna gönderme.

Boston Dynamics parodisi ile geleceğin robotuna gönderme.

Corridor, Boston Dynamics’teki en son kreasyonlarının parodi videolarını hazırlıyor. İşte Corridor tarafından son hazırlanan video.

Yıllar boyunca, robot sihirbazlarını Boston Dynamics’teki en son kreasyonlarının ilk kliplerinde izledik, korkutucu derecede sofistike metal canavarlarını iterek ve tekmeleyerek test ederek incelerken . Dijital efektler vitrinlerinde uzmanlaşmış bir prodüksiyon stüdyosu olan Corridor, birçoğumuz gibi, şirketin dikkatsiz davranışlarını, başlarında toplanan karanlık bir premonition ile, farkında olmadan ve onu etkileyici bir videoyla hayal ederek izliyor Bu robotlardan çok önce, çok ileri itildi, sonunda garip yeni robot topluluklarını bulmak için kaçtı.

Klip, bir robotun her zamanki Boston Dynamics tarzı adımlardan geçtiğini (isim burada “Bosstown Dynamics” olarak değiştirildi), yakındaki bir araştırmacı tarafından bir tabanca dağıtılıncaya kadar beklendiği kadar tuhaf ama etrafta dolaştığını gösteriyor. Sonra sinir bozucu bir Chappie olur , insan işleyicileri etrafında döndüğü zaman bile zahmetsizce atış hedeflerini vurur , bir hokey sopasıyla boğar ve yoluna varil fırlatır. Silahşör birkaç dakika daha devam eder, yoluna devam eden araştırmacıları vurmayı reddederek, şasi kasasını zıplayarak ve metal yüzünde arılarla dolu bir kutu bırakmayı reddeder. Bir noktada, masaya kadar onu kaybetmeye yaklaşıyor, ancak ustaca silahla ateş etmek ve engelleri gezinmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyor. Araştırmacılar bir robo-köpeği açığa çıkardığında Ateş etmeyi amaçlıyor, ancak yeterli olduğuna karar veriyor, mekanik arkadaşını tutuyor ve mesafeye koşuyor.

Detaylar, Haber Linki

Boston Dynamics parodisiBoston Dynamics silahdynamic robot nedir?silahlı robotlar