Nevşehir’in Çardak Köyü’ndeki çiftçiler boş bir arazide hareketsiz yatan iki kişi gördü.

Sonra kendini öldürdü.

Nevşehir’de dehşet! Öğretim görevlisi önce öğrencisini, sonra kendini öldürdü.

Nevşehir’in Çardak Köyü’ndeki çiftçiler boş bir arazide hareketsiz yatan iki kişi gördü. Olay yerine gelen sağlık görevlileri iki kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi. Ölenlerden birinin Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde görevli öğretim üyesi Doç.Dr. Sadettin Baştürk, diğerinin ise Yüksek Lisans Öğrencisi Kübra Yılmaz olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre Doç.Dr. Sadettin Baştürk önce öğrencisini öldürdü, sonra da kendi yaşamına son verdi.

İddiaya göre Nevşehir’deki Çardak Köyü’nde bulunan boş araziye aracıyla gelen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde görevli öğretim üyesi Doç.Dr. Sadettin Baştürk (44), yine aynı üniversitede öğrenim gören yüksek lisans öğrencisi Kübra Yılmaz’ı silahla öldürdü, daha sonra yine aynı silahla yaşamına son verdi.

Doç.Dr. Sadettin Baştürk, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde görev yapıyordu.

FİB Haber’e göre olay dün gece saatlerinde yaşandı ve sabah saatlerinde çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri cesetleri boş arazide bulunan öğretim üyesi ve yüksek lisans öğrencisinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Detaylar
Haber Linki

afganlı cinayetantalya cinayetarazide ölüler nevşehirDoç.Dr. Sadettin Baştürknevşehir cinayetnevşehire düşen f16nevşheri çardak köyü