Alanya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü

abela gitti, İl hayali de gitti.

Alanya’da kira bedeli mi şubeyi kapattırdı? Tabela gitti, İl hayali de gitti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nün Alanya Şubesi, geçtiğimiz günlerde ani bir kararla kapısına kilit vurdu. Şubenin kapatılma sebebinin ise yüksek kira bedeli olduğu iddia edildi.

Her fırsatta il olması beklenen Alanya’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nün Alanya Şubesi’nin kapatılması vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Şubenin kira bedelinin yüksek olduğu için kapatılarak Antalya’ya taşındığı iddia edildi. Konu ile Yeni Alanya’ya özel açıklamalarda bulunan Alanya Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Nazmi Zavlak, “Bu şube neden kapandı yetkililere sormak istiyoruz. Hem vatandaşları bilgilendiriyor hem de çevre konusunda yaptığı denetimler ile çalışmalarını sürdürüyordu. Aldığımız bilgilere göre şubenin kapanarak Antalya’ya taşınma sebebi olarak yüksek kira bedeli gösterilmiş.

  • Eğer sebep buysa gerçekten çok komik. Alanya’nın il olması gündemdeyken şubenin Antalya’ya taşınması da düşündürücü. Vatandaşlarımız yine saatlerce yol çekip Antalya’ya mahkum ediliyor. Bir diğer taraftan da şubenin yaptığı denetimler acaba birilerini rahatsız mı etti? Antalya’nın batı bölgesinde Kaş’taki şubenin çalışmalarını sürdürüp Alanya şubesinin kapanması kafalarda soru işareti bırakıyor. Vatandaşlarımız bütün bu sorular için yetkililerden cevap bekliyor” diye konuştu.

detaylar, Haber Linki

80%
Awesome
  • Design
alanya iklim müdürlüğüalanya il olacak mıÇevreiklim müdürlüğü alanyaŞehircilik ve İklim Değişikliği