İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu satışı yapan bir şahsa yönelik çalışma başlatıldı.

İstanbul Jandarması önce takip etti, sonra enseledi!

İstanbul Jandarması önce takip etti, sonra enseledi!

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu satışı yapan bir şahsa yönelik çalışma başlatıldı. Takip sonucu operasyon için düğmeye basan ekipler dikkat çekmemek için nüfusun yoğun olduğu alanları ve kalabalık mekânları tercih eden şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Şüpheliden 25 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Uyuşturucu ile mücadelesine kesintisiz devam eden İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri İstanbul’da bir şahsın çeşitli noktalarda uyuşturucu madde sattığı bilgisini aldı. Söz konusu noktaların bulunduğu bölgelerde araştırma faaliyetine başladı. Yaklaşık 1 ay süren detaylı çalışma neticesinde bir şahsın uyuşturucu hap sattığı, yakalanmamak ve dikkat çekmemek için de gece geç saatlerde, özellikle insanların yoğun olarak bulunduğu alanlarda “Torbacı” diye tabir edilen şahıslara hapları satmaya çalıştığı tespit edildi.

Şahsın kullandığı aracı belirleyen ve fiziki takibe alan Jandarma ekipleri, şüphelinin aracına yüklü miktarda uyuşturucu hap yüklediğini gözlemledi. Satış yapmak üzere harekete geçtiği anlaşılan şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Detaylar, HAber Linki

istanbul uyuşturucu operasyonuistanbul uyuşuturucu hapuyuşturucu haplaruyuşturucu ile mücadele