Hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırı, elmacık kemiği çatladı!

Faruk Koca gözaltına alındı, Ankaragücü'nden açıklama

Hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırı, elmacık kemiği çatladı! Faruk Koca gözaltına alındı, Ankaragücü’nden açıklama.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldiği maçın sonu Türk futboluna kara leke olarak düştü. Maçın ardından skandal bir olay yaşandı. Müsabakanın son düdüğü gelmesiyle sahaya giren MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve beraberindekiler hakem Halil Umut Meler’e yumruk attı, yerde tekmeledi. Halil Umut Meler’in son durumu belli olurken, Ankaragücü’nden son dakika açıklaması geldi. Ayrıca Süper Lig de dahil olmak üzere tüm liglerin ertelendiği açıklandı. İşte şok gecenin tüm detayları…

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kalırken mücadelenin sonunda saha karıştı ve Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler’e yumruk attı. Ayrıca Koca beraberindeki kişilerle birlikte Meler’i yerde tekmeledi. Bu olaydan sonra Halil Umut Meler, hakemliği kararı aldığını açıkladı.

Saldırıya uğrayan Halil Umut Meler’den hakemliği bırakma kararı!

ÖNCE YUMRUK ATTI, SONRA YERDE TEKMELEDİ

  • Mücadelenin bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler’e yumruk attı. Yumruk darbesiyle birlikte Meler yere yığılırken Başkan Koca, tekme atarak Meler’e saldırmaya devam etti. Saldırı anları kameralara yansırken, Meler’in sol gözü morardı.

HAKEMLER ÇEVİK KUVVETLERİN DESTEĞİYLE SAHADAN ÇIKARTILDI

  • Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı. Saldırıya maruz kalan Meler hemen hastaneye kaldırıldı.

‘HAYATİ TEHLİKESİ VAR’

HASTANEDEN AÇIKLAMA: GÖZ ÇEVRESİNDE ÇATLAK VAR

Meler’in doktoru gecenin ilerleyen saatlerinde şu açıklamayı yaptı; ‘Hastanemize biraz önce hastamız acil servise başvurdu. Orhan Hocamızla beraber diğer doktor arkadaşlar ilk muayeneler, tomografi ve ileri tetkikler, özellikle kafa travması olması nedeniyle beyinden mide bölgesine kadar tarandı. Şu an için hayati tehlike yok. Sol göz çevresinde kanaması var. Orada küçük bir çatlak var. Önemli bir hayati tehlike gözükmüyor. Kafa travması olması sebebiyle hocamızı sabaha kadar takip edeceğiz. Sabah gerekli tetkiklerin ardından göndereceğiz. Halil Umut Meler ile konuştuk. Hasta mahremiyetine girdiği için aktaramayacağım.” dedi.

Detaylar, Haber Linki

80%
Awesome
  • Design
ankaragücü rize maçı olaylarankaragücü tutuklamalardövülen hakemhalil umut meler hakemsporda kara leketekmelenen hakemyumruk yiyen hakem