Gelecek öngörüleri…50 yıl sonra…

50 yıl sonra neler olacak veya olabileceklerin öngörüsü.

Gelecek öngörüleri…50 yıl sonra…

Zengin olma hırsı ile ve zenginler bir çok insanı öldürecekler.

Ölüme çare bulma, genç kalma, daha uzun yaşama, gibi çalışmalar hiç bir zaman demokratikleşmeyi getirmeyecek.

Şuan bile ömrü uzatma konusunda bir çok zengin bu işe yatırım yapmakta ve milyar dolarları harcamaktalar.

Hatta dedikodular arasında; milyonlar dolar yatırım yapan Larry Ellison, yaşam geliştirme ve ilerletme şirketi olan Calico şirketine bir milyar dolar yatırım yapan Larry Page de bulunmakta.

Ayrıca Paypalın kurucusu olan ve gençlerden kan vermeleri talebinde bulunan Peter Thiel da var, hatta Peter Thiel gerçekten ne yaptığı ve nelere yatırım yaptığı da tam olarak bilinmemekte.

Teknoloji çalışmalarının ölümsüzlüğü bulma çalışmaları, önce bir çok ölümü arkasındanda dünya üzerinde yeni bir müthiş pazar oluşturacaktır.

Hatta sonsuz yaşama dair bir fon oluşturulduğu, sonsuz yaşamın kodlandırılacağı milyar dolarları sahip insanların bu fona yatırım yapacağı dedikodular arasında.

Sonsuz yaşama ve ölümsüzlüğü yatırım yapan milyarderler (Centennial’lar) ortaya çıkabilecek sonuçlar hakkında çok az şey biliyorlar ve 3 basamaklı bir kulübe üyeler.

— Ölümü fethetmek, yıkılmadaki en büyük kutsal kâsem olur ve yepyeni bir pazar fırsatıdır. (Centennial’lar)

Araştırmalar ve bir takım hastalıklara çözüm bulunması 80 lerde ve 90 sanlarda doğanların ömürlerinin uzayacağı tahmin edilmekte. Ancak ölümsüzlüğe yatırım yapanların ölümsüzlüğe çare bulsalar dahi bile insan ömrünün enfazla 1000 yıl yaşabileceğini de iddia etmekteler.

ABD de sosyoekonomik gruplar arasında 20 yılık bir yaş fark bulunmakta. Fakir toplulukların yaş ortalaması 66 olmasına istinaden zengin bölgelerde yaşayanların yaş ortalaması 87 dir. Bu araştırmalardan sonra bu ortalamaların yükseleceği tahmin edilmekte.

Devamı bir daha ki yazımızıda…

Haber Veriyoruz

bir insanın ömrüen uzun yaşamölüm üzerinde çalışanlarölüme çare arayanlarsonsuz yaşam çalışmalarıuzun yaşayanlar