Tyler Honeycutt cuma akşamı Los Angeles’ta polislere ateş açtığı iddia.

Anadolu Efes’in eski yıldızı Tyler Honeycutt.

Anadolu Efes’in eski yıldızı Tyler Honeycutt polise ateş açtığı iddia edildi!

Geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması giyen Tyler Honeycutt cuma akşamı Los Angeles’ta polislere ateş açtığı iddia. Daha sonra sığındığı evin etrafına barikat kuruldu ve SWAT ekibi olay yerine geldi.

Geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması giyen Tyler Honeycutt, Amerikalı haber kaynaklarına göre polislere ateş açtıktan sonra Sherman Oaks’ta bir eve saklandı ve evin önüne barikat kuruldu.

Polis rapolarına göre hiçbir polis memuru yaralanmadı. Geri ateş açan polisler, eski Efes oyuncusu ile iletişime geçemedi fakat telefon mesajlarından anlaşıldığı kadarıyla Tyler Honeycutt’ın hala hayatta olduğu açıklandı.
Honeycutt’ın kendini kapattığı evin etrafında yaşayan vatandaşlar, SWAT ekipleri tarafından önlem olarak koruma altına alındı. İnceleme hala devam ediyor.

Tyler Honeycutt kimdir?

27 yaşındaki Tyler Honeycutt, 15 Temmuz 1990 Calidorniya doğumlu. 2016-2017 sezonunda Anadolu Efes formasıda giyen Honeycutt NBA’da Sacremento King forması giydi. 2015 yılında Rus ekibi Khimki ile EUROCUP şampiyonluğu yaşayan Honeycutt halen Khimhki’de forma giyiyor…

Detaylar, Haber Linki

Anadolu Efes’in eski yıldızıLos Angeles'ta polisiTyler HoneycuttTyler Honeycutt kimdir?