Şi, virüsün yayılmasını önlemek için ellerinden geleni yaptıklarını açıkladı.

Çin Başkanı Şi, Corona Virüsüne Karşı Sonuç Aldıklarını Açıkladı.

Çin Başkanı Şi, Corona Virüsüne Karşı Sonuç Aldıklarını Açıkladı.

Çin Devlet Başkanı Şi, ülkelerinde başlayan ve tüm dünyaya yayılan Corona virüsü hakkında önemli açıklamalar yaptı. Şi, virüsün yayılmasını önlemek için ellerinden geleni yaptıklarını açıkladı.

  • Çin’de başlayıp tüm dünyaya büyük bir hızla yayılan Corona virüsü, ülkelerin büyük çaplı önlemler almalarına neden oluyor. Her geçen gün daha fazla insana bulaşan bu saldırgan virüs, özellikle Çin’de can kayıplarına da neden oldu.

Virüsün çıktığı yer olan Çin’in devlet başkanı Şi Cinping, konu hakkında açıklamalar yaptı. “Halihazırda Çin Hükümeti ve halkı, yeni tip Corona virüsünün neden olduğu pnömoninin yayılmasına karşı mücadele için elinden geleni yapıyor” diyen Cinping, “Çin hükümeti; halkı ve uluslararası topluma duyduğu sorumluluk duygusuyla, katı ve kapsamlı tedbirler aldı” şeklinde açıklama yaptı.

28 Ülkeye Yayıldı

Corona virüsü, şu ana kadar 28 ülkede 24.631 kişiye yayılmış durumda. 494 can kaybına yol açan virüs, önlemlerin alınmış olmasına rağmen hızla yayılmaya devam ediyor. 9 günlük kuluçka süresi olan bu virüs, bu süreçte fark edilmediği için uzmanların işini zorlaştırıyor.

Detaylar, Haber Linki

aşı bulundu mu coronacorona aşısıcorona tedavikorona tedavi yöntemlerikoronanı aşısı var mı