Rockefeller ailesinden başlayarak laboratuvarlarda üretilip kasıtlı olarak ülkelerde yaygınlaştırılan virüsler.

Laboratuvarlarda üretip dünyaya yaydılar!

Rockefeller ailesi ve virüsler… Laboratuvarlarda üretip dünyaya yaydılar!

Bekir Hazar, Rockefeller ailesinden başlayarak laboratuvarlarda üretilip kasıtlı olarak ülkelerde yaygınlaştırılan virüslerin tarihçesini anlattı.

Gazeteci yazar Bekir Hazar “10 dolarlık operasyon” adlı köşe yazısında, Rockefeller ailesinden başlayarak, daha önce laboratuvarlarda üretilip kasıtlı olarak dünyaya salınan virüslerin tarihçeleri hakkında bilgiler verdi.

İşte Bekir Hazar’ın o yazısı;

Davıd Rockefeller… Dünyanın en zengin iki ailesinden birinin en tepesindeki patrondu. 2017’de 102 yaşında öldü. “Yeryüzünde yaşayan insan sayısı çok fazla. Dünya bunu kaldırmaz” diyordu. “Mevcut nüfus dünya için büyük tehdittir” şeklinde yaptığı açıklamaların videosuna internetten herkes ulaşabilirdi.

Ömrünü ve servetini dünya nüfusunun azaltılmasına, insanların kısırlaştırılmasına ve bu anlamda kurulan biyo-laboratuvarlara adadı. Ari ırk için çalışan Hitler laboratuvarlarına milyon dolarlar yatırdı. Zenci nüfusun azaltılması, Amerika’da üstün beyaz ırkın oluşması için açıktan destek veriyordu. Savaş sonrası Hitler’in üstün ırkçı bilim adamlarını ABD’ye kendi laboratuvarlarına getirdi.

Kaliforniya biyoteknoloji şirketi olan Epicyte, genetik mühendisliği marifetiyle, erkeği kısırlaştıran bir mısır geliştirdiklerini açıkladı. Epicyte, Svalbard’ın iki sponsoru olan DuPont ve Syngenta ile teknolojilerini yaymak için ortaklık kurmuştu. Çok ilginçtir ki Epicyte, genetiği değiştirilmiş sperm öldürücülü mısırı ABD Tarım Bakanlığı’ndan aldığı araştırma fonuyla geliştirmişti. 1990’larda da BM Dünya Sağlık örgütü, Nikaragua, Meksika ve Filipinler’de 15 ila 45 yaşları arasındaki milyonlarca kadının tetanoza karşı aşılanması için bir kampanya başlattı. Erkekler de tetanoz olabilirdi ama aşı erkeklere yapılmadı.

Detaylar, Haber Linki

biyolojik virüslerDavid Rockefellerlaboratuvarlarda üretilin virüslervirüsler biyolojik silah mıvirüslerin üretenler