Paris’teki saldırıya ‘Güvenliğimizi ve dünyayı tehdit eden terör’ diyen Batılı liderler

Terörü kayıran dilsiz şeytanlar.

Terörü kayıran dilsiz şeytanlar.

Paris’teki saldırıya ‘Güvenliğimizi ve dünyayı tehdit eden terör’ diyen Batılı liderler 49 Müslümanın camide şehit edilmesi karşısında üç maymunu oynayarak ‘bir kaç çılgının işi’ diye geçiştirdi.

Nefret söylemleriyle Müslümanları ve İslam dinini hedef alan Batılılar, ikiyüzlülüğünü yine gösterdi. İslamofobinin yükselişe geçtiği Hristiyan dünyası, söylemleriyle ve takındıkları tavırla terör eylemlerine göz yumdu. Önceki gün Yeni Zelanda’nın Christchurch şehrinde cuma namazı sırasında iki camiye düzenlenen ve 49 kişinin katledildiği terör saldırısını ‘birkaç çılgının işi’ sözleriyle tanımladı. Oysaki terörist Brenton Tarrant’ın kanlı saldırıyı iki yıl önce planladığı ve sosyal medya hesabından bir manifesto paylaştığı ortaya çıktı. Tarrant, manifestosunda 2011 yılında Norveç’te 77 kişiyi öldüren Anders Breivik’ten ilham aldığını yazdı. Hristiyan dünyası Norveç’teki saldırıyı ‘terör’ demeyerek kayıran tutumu, diğer kanlı eylemlere de rehberlik etti.

İKİYÜZLÜ BATI

7 Ocak 2015’te Fransız dergisi Charlie Hebdo’ya yönelik gerçekleşen saldırıda 12 kişi hayatını kaybetti. Terör eylemi sonrası tüm dünya ayağa kalkmış ve İngiltere, İtalya, İsrail, Almanya, İspanya gibi birçok ülkenin başkanı Fransa’da düzenlenen yürüyüşe katılmıştı. Dönemin ABD Başkan Barack Obama saldırıyı dehşet verici olarak niteleyerek “Güvenliğimizi ve dünyayı tehdit eden teröristlere karşı Fransa ile birlikte ayakta ve omuz omuzayız” demişti. O gün Batılı ülkeler ve ABD Charlie Hebdo olayını dünyayı tehdit eden terör eylemi olarak görürken Yeni Zelenda’da 49 Müslümanın cuma namazı kılıp ibadet ederken katledilmesini terör eylemi olarak nitelemedi.

Detaylar, Haber Linki

batı gerçekten çağdaş mıbatı iki yüzlü mü?batı neden susuyorbatının yüzsüzlüğüteröre susanlarTerörü kayıran dilsiz şeytanlar.