Nişantaşı’nda hem yeni yıl için hem de yeni villaları için alışverişe çıkan Bülent Ersoy.

Asgari ücretlilere üzülüyorum.

Bir kürke 40 bin TL veren Bülent Ersoy: Asgari ücretlilere üzülüyorum.

Nişantaşı’nda hem yeni yıl için hem de yeni villaları için alışverişe çıkan Bülent Ersoy, ardından müdavimi olduğu bir kürk dükkanında soluğu aldı. Burada 40 bin TL’lik kürk yaptıran Ersoy, pandemi döneminde sahne alamayan pek çok sanatçının maddi kayıp yaşadığının hatırlatılması üzerine, asgari ücretle geçinmek zorunda olanlara üzüldüğünü söyledi.

Basın mensuplarının kendisini kapıda beklediğini öğrenen Ersoy, “Onlar benim çocuklarım. Kapıda beklemesinler. Alın içeri, gelsinler” ifadelerini kullandı.

Muhabirlerin, “Geçtiğimiz günlerde çok alışveriş yaptınız. Çantalar arabanın bagajına sığmadı. 100 bin TL’lik bir alışveriş olduğu yazıldı” sözlerine Ersoy, şu yanıtı verdi:

“Ben para söylemedim çocuklar. Şimdi kafam çok yoğun Bodrum’u ve aldığım ilk villayı düşünüyorum. İşim çok. İki ay Bodrum’da kalacağım, villaları yaptıracağım. Gözümle görmem lazım. Adamlar inşallah benden bıkıp, kaçmazlar. İçini de kendim dizayn edeceğim. Her şeyi kendi gözlerimle görmeliyim. O yüzden iki ay kalacağım. Yerinde teftiş edeceğim çünkü mimar kendine göre yapar, ben beğenmem.

Bir kez daha kırılıp, dökülme olmasın ama matamatiksel olarak onlar bana çizimleri getirecekler. İşinin ehli adamlar elbette onlar daha iyisini bilirler. Bana getirip, çizimlerde gösterdikleri planlar benim onayladığım gibi mi değil mi o önemli benim için.”

Detaylar, Haber Linki

yakın zamanda Gönderilenler

bülent ersoy villabülent ersoyun villalarınişantaşı villalar satılıksatılık villalarünlülerin villaları