Manisa’nın Akhisar ilçesinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Manisa'daki deprem İstanbul ve birçok ilde hissedildi

Manisa’daki deprem İstanbul ve birçok ilde hissedildi.

Manisa’nın Akhisar ilçesinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şiddetli deprem İstanbul ve birçok ilde hissedildi. Manisa Valisi Ahmet Deniz, deprem sonrası yaptığı açıklamada ”Çeltikçi Mahallesi’nde birkaç evin yıkıldığı bilgisi var, yaralı yok” dedi. Manisa’daki 5,4 büyüklüğündeki deprem sonrası İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ”Deprem İstanbul’da da hissedilmiştir. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir.” denildi. Akhisar’daki 5,4 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede 35 artçı sarsıntı kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Manisa’nın Akhisar ilçesinde saat 22.22’de 5,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yerin yaklaşık 6,98 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem İstanbul, İzmir, Manisa, Aydın ve Denizli’nin yanı sıra Yalova ve Bursa’da da hissedildi. Manisa Valisi Ahmet Deniz, deprem sonrası yaptığı açıklamada ”Çeltikçi Mahallesi’nde birkaç evin yıkıldığı bilgisi var, yaralı yok” dedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kırkağaç ilçesinde saat 22.25’te 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deprem yerin yaklaşık 7,01 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Detaylar, HAber Linki

bugün deprem istanbulbugün deprem oldu muistanbul deprem bugünşiddeti deprem istanbulyeni deprem istanbul