Kritik tarih belli oldu! İşte coronavirüse karşı alınması gereken önlemler…

Korkutan uyarı… Kritik tarih belli oldu! İşte coronavirüse karşı alınması gereken önlemler…

Tüm dünyayı sarsan corovavirüs salgınıyla ilgili son dakika haberleri geliyor… Kaçışlar tüm hızıyla sürüyor, ABD’den flaş çağrı… Virüsün aşısı için tarih verildi! Wuhan tahliyeleri sürerken Avrupa’da bir ülke daha acil durum ilan etti. Çin’den açıklama: “Türkiye insanı bir tavır takındı” İÜC Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, koronavirüsünün yayılmasını önlemek için uygulanacak önlemleri açıkladı.

Ölü sayısı giderek artarken Çin’den iyileşen hastalarla ilgili korkutan uyarı.

Virüs tehdidine karşı dikkat çeken hamleler peş peşe geliyor…

Son gelen raporlarda vahim tablo ortaya çıktı. İşte dünyayı ayağa kaldıran coronavirüs ile ilgili tüm gelişmeler…

KORKUTAN UYARI

NHC tarafından Pekin’de düzenlenen basın toplantısında, komisyon uzmanlarından Çin-Japon Hastanesi Bulaşıcı Hastalıklar Uzmanları Grubu Başkanı Can Çingyüen, ülkede yeni tip koronavirüsten etkilenerek daha sonra hastanelerde iyileşen kişilere sağlıklarını korumaları uyarısında bulundu.

Virüse yakalandıktan sonra iyileşen kişilerin vücutlarının antikor geliştirdiğine dikkati çeken Can, ancak bu kişilerin tekrar hastalanmamak için dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti. Can, “Antikorlar, uzun süre hayatta kalmaz. Bu yüzden iyileşmiş hastaların tekrar enfeksiyon kapabileceklerine dair hala risk var. Onlar kendilerini korumaya devam etmeli.” ifadelerini kullandı.

Detaylar, Haber Linki

corona virüsü aşısıcorona virüsü tedbircoronadan korunmakorona virüsünün yayılması