İstanbullular, dilekçe vermek için İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne akın etti.

Kanal İstanbul’a itiraz dilekçesi

Yüz binler Kanal İstanbul’a itiraz dilekçesi hazırlayınca Bakanlık bakın ne yaptı?

İstanbulluların akın akın itiraz dilekçesi hazırlamasının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’nden dikkat çeken bir hamle geldi.

Kanal İstanbul’un ÇED raporu 10 gün boyunca halkın görüş ve önerileri için askıya alınmasının ardından İstanbullular, dilekçe vermek için İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne akın etti.

İstanbulluların akın akın itiraz dilekçesi hazırlamasının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’nden dikkat çeken bir hamle geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü İstanbul halkının Kanal İstanbul projesine itiraz dilekçelerini kabul etmemek için taşınma hamlesinde bulundu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün, İstanbul halkının Kanal İstanbul projesine itiraz dilekçelerini kabul etmeme kararı tam anlamıyla bir skandaldır. Devleti yönetenler; Katar Emiri’nin ailesinin değil, vergisini veren milyonlarca vatandaşımızın taleplerine kulak vermelidir!

Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nün web sitesine girildiğinde “27.12.2019 cuma günü yeni hizmet binasına taşınma işlemlerinden dolayı müdürlüğümüzün Gelen – Giden Evrak Birimleri kapalı olacaktır. Bilgilerinize sunarız” duyurusu yer alıyor.

detaylar, Haber Linki

itiraz dilekçesi kanal istanbulkanal iastunbul itirazkanal istanbul projesi itirazKanal İstanbul’un ÇED raporu