Dünya’nın turizm cenneti Tayland’da, sebze ağırlıklı yemekleriyle bilinen restoranda…

Vejetaryen Lokantasında, Müşteriyi Öldürüp Yemek Yapıp Sattılar.

Vejetaryen Lokantasında, Müşteriyi Öldürüp Yemek Yapıp Sattılar.

Dünya’nın turizm cenneti Tayland’da, sebze ağırlıklı yemekleriyle bilinen restoranda, mekanın sahibiyle tartışan yaşlı adamın öldürülerek yemeklere kıyma olarak katıldığı ortaya çıktı.

Turizm cenneti Tayland’ın başkenti Bangkok’ta kan donduran bir olay yaşandı… Sebze ağırlık yemekleriyle bilinen bir lokantada bazı müşterilerin yemeğin içinde et bularak resmi makamlarla iletişime geçmesi korkunç bir cinayeti ortaya çıkardı.

Yapılan incelemeler sonucunda lokanta sahibinin bir müşteriyle kavga ederek öldürdüğü ve daha sonra yaptığı yemeğin içine kıyma halinde ekleyerek hem ortadan kaldırmaya hem de para kazanmaya çalıştığı belirlendi.

NOODLE’IN İÇİNE KIYMA OLARAK EKLEMİŞLER

Son dönemde Türkiye’den de çok sayıda turisti ağırlayan Tayland’ın başkenti Bangkok’ta akıllara durgunluk veren bir olay tamamen tesadüf eseri ortaya çıktı. Kentin popüler noktalarından birinde vejetaryen mutfağından yemeklerle bilinen bir lokantaya gidenler, kendilerine servis edilen noodle’ın içinde kıyma olduğunu fark etti. Durumu yerel makamlara ileten ve şikayette bulunan müşteriler tepki gösterirken yetkililer bir soruşturma başlattı.

Detaylar, Haber Linki

insan etinden kıymamüşteriden yemek yaptılartayland lokantalarıTurizm cenneti TaylandVejetaryen Lokantası