Corona virüsü kabusu her geçen gün kötüye giderek ciddiyetini koruyor.

2 saat içinde boğuluyorlar.

Fransız doktordan korkunç açıklama: ‘2 saat içinde boğuluyorlar!’

Corona virüsü kabusu her geçen gün kötüye giderek ciddiyetini koruyor. Dünya çağında 336 bini aşkın kişiye corona virüsü bulaştı. Ölü sayısı da 14 bin 600’ü geçti. Virüsün doğduğu yer olan Çin, salgını kontrol altına almış durumda. Ancak Asya dışındaki ülkelerde durum kötüye gidiyor. İtalya’da vaka sayısı 60 bine yaklaştı. ABD ve İspanya’da da vaka sayılarında patlama yaşandı. İngiltere’de Başbakan Boris Johnson’ın uyarılarını dikkate almayan halk, hafta sonu sıcak havanın da etkisiyle parklara ve sahillere akın etti. Salgının Avrupa’da en çok görüldüğü ülkelerden olan Fransa’da ise doktorlar önemli uyarılarda bulundu. İşte corona virüsüne dair son dakika gelişmeleri…

Corona virüsü dünyaya diz çöktürmeye devam ediyor. Dünya çağında virüs bulaşan k,i, sayısı 336 bini aştı. Ölü sayısı ise 14 bin 600’ü geçti. Asya dışındaki ülkelerde durum kötüye gitmeye devam ediyor. Hem ABD hem de Avrupa’da vaka sayılarında patlama yaşandı. İngiltere’de Başbakan Boris Johnson’ın uyarılarını dikkate almayan halk, hafta sonu parklara ve sahillere akın etti. Salgının Avrupa’da en çok görüldüğü ülkelerden olan Fransa’da ise doktorlar önemli uyarılarda bulundu. İşte corona virüsüne dair son dakika gelişmeleri…

  • İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın halka “sosyal mesafeyi koruyun yoksa çok yakında daha katı yasaklar gündeme gelecek” açıklamaları, İngiltere’deki tüm gazetelerin manşetlerine taşınmış durumda.

Gazetelerde İngiltere’deki koronavirüs salgınının ölü sayısının 5 bini aştığı İtalya’nın sadece 14 gün gerisinde olduğu ifade ediliyor ve yapılan tüm ‘evde kalın’ uyarılarına rağmen halkın parkları, sahilleri doldurduğu vurgulanıyor.

  • Guardian gazetesi “İngiltere, İtalya benzeri karantina koşullarında yaşamaya başlayabilir” başlığıyla verdiği haberinde, “Haftasonu boyunca parklardan, plajlardan ve pazarlardan gelen fotoğraf ve görüntüler yetkilileri alarma geçirdi.

Ülkede açıklanan son rakamlara göre COVID-19 sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 281’e yükselirken, akşam saatlerin de 18 yaşında bir gencin hayatını kaybettiği resmi kayıtlara geçti. Bu haber ülkede büyük yankı buldu.

detaylar, Haber Linki

corona ingilterecorona ölenler tüm dünyaingiltere virüs ölenlervirüs dünya bulaşma sayısıvirüsten ölenler ingiltere