Kirada oturanlara 595-755 TL arasındakira yardımı yapılacak.

Koronavirüsle mücadele kapsamında ihtiyaç sahiplere yapılacak bir diğer yardım Cumhurbaşkanlığı tarafından duyuruldu. Buna göre kirada oturanlara 595 TL ile 755 TL arası kira yardımı yapılacak bilgisi vatandaşları heyecanlandırdı. İşte kira yardımı ile ilgili tüm merak edilenler.

Koronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye Devleti vatandaşlarına yardım etmeye devam ediyor. Yapılan yardımlardan sonuncusu ve belki de vatandaşların en memnun olacağı yardım kira yardımı oldu. Hükümet bu süreçte kirada oturan ve kirasını ödemekte zoruluk yaşayan vatandaşlar için kira yardımı yapacağını duyurdu. Yapılacak kira yardımı 595 TL ile 755 TL arasında olacak.

Kirada oturanlara 595-755 TL arasında yardım yapılacak Devlet koronavirüs ile mücadele kapsamında vatandaşlarına yardım etmeye devam edeceğini sıklıkla söylüyor. Son yapılan yardımlardan bir tanesi olan ancak vatandaşların bugün en fazla araştırdığı konu olan kira yardımı ise merak ediliyor. Hazırlanan yardımlar kapsamında vatandaşlara her ay düzenli olarak 595 – 660 – 675 – 755 TL kira yardımında bulunulacağı kesinleşti. Kira yardımı ilk süreçte belirli kriterlere uyan vatandaşlar için belirli şehirlerde yapılacak. Sürecin devam etmesi sonrasında ise tüm Türkiye’de uygulamasına geçilebilir.

Detaylar, Haber Linki

devletten kira yardımıkimler kira yarıdımı alacakkimlere kira yardımıkira yardımı alacaklarkira yardımı şartlar