Vizyona giren yeni yabancı filmler. ‘Aquama’, ‘Bea Beale Street’, ‘Destroyer’

Sualtı Savaşları, Bea Beale Street Konuşabilseydi, Yok Edici.

Vizyona giren yeni yabancı filmler.

Sualtı Savaşları ‘Aquaman’
Vizyona giren yeni yabancı filmler. ‘Aquama', 'Bea Beale Street', 'Destroyer'

Yönetmen James Wan, Jason Momoa ve Patrick Wilson adlı filminden bir dövüş sahnesi anlatıyor.
Su altındaki bir aksiyon dizisinden daha soğuk olan ne olabilir… Su altında bir volkanın konisi içinde biri nasıl yaşar? Arthur’un (Jason Momoa) üvey kardeşi Kral Orm’la (Patrick Wilson) bir savaşa girdiği “Aquaman” ın baş döndürücü, ruhlu manzarası.
Yönetmen James Wan, izleyicinin mekanı anlamalarına yardımcı olmak için volkanın çevresini nasıl kullandığını ve dizilim için dublör koreografisini nasıl çizdiğini anlatıyor.

Tombik

Bea Beale Street Konuşabilseydi

Vizyona giren yeni yabancı filmler. ‘Aquama', 'Bea Beale Street', 'Destroyer'
‘Beale Street Konuşabiliyorsa’ Bir Rüya Evi İnşa Et’i izleyin.
Barry Jenkins, Kiki Layne, Stephen James ve Dave Franco’yu içeren filminden bir sahne anlatıyor.

1974 tarihli romandan James Baldwin’in uyarladığı “Beale Street Konuşabilseydi” de, genç bir siyah çift olan Tish ve Fonny (KiKi Layne ve Stephan James), 1970’lerin başlarında New York’ta montaj çatışmalarıyla karşı karşıya kalırken kendileri için rahat bir yaşam sürdürme mücadelesi verdi.

Benzer Haber
1 2

Burada Jenkins, bir ev sahibinin (Dave Franco) çifte yaşamaya uygun görünmeyen ham bir depo alanı gösterdiği bir sahneyi tartışır. Ancak Fonny’nin hayal gücü başka türlü düşünmeye yardımcı olur. Jenkins, bu sahnenin doğaçlama anlarının karakterlerin birbirlerine olan aşklarına nasıl bir ışık tuttuğunu ve zor zamanlar boyunca onları devam ettiren bir iyimserlik duygusu yarattığını anlatıyor.

Nicole Kidman, ‘Yok Edici’nin Ne Yaptığına Hala İnanamıyor’

Vizyona giren yeni yabancı filmler. ‘Aquama', 'Bea Beale Street', 'Destroyer'
Dedektif karakteri o kadar tehlikelidir ki “başlamadan önce büyük bir bağırış ya da bir hırıltı saldıracağım, ki çılgınca sesler olduğunu biliyorum.”

Nicole Kidman kariyerinin bir aşamasına girmişti; o kadar verimli ki onu bu sonbaharda üç ayrı filmde izleyebilecektiniz. Yine de, onu hiçbir zaman “Yok Edici” gibi bir şey yaparken görmediniz.

Bu cesur Los Angeles filminde yönetmen Karyn Kusama’dan bir konuşma yapan Kidman, yaşam boyu sürecek bir trajedi tarafından aşağıladığı bir dedektif olan Erin Bell’i canlandırıyor. Gözleri caddeden aşağı inerken kırmızı kenarlıydı, Erin saf bir öfke tarafından itiliyor ve Kidman o kadar derinden o kadar derine iniyor ki tanınmaz hale geliyordu.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks