Trabzonspor Teleset Mobilya Akhisarspor maçı sonucu 1-6.

Trabzonspor 1-6 Teleset Mobilya Akhisarspor.

Son haftalardaki kötü gidişini Teleset Mobilya Akhisarspor maçında son vermek isteyen Trabzonspor, seyircisi önünde tarihi bir yenilgi aldı. Rakibine 6-1 mağlup olan Trabzonspor’da taraftarlar, yönetim ve Ersun Yanal’ı istifaya davet etti.

Süper Lig’in 8. haftasında Trabzonspor, seyircisi önünde Teleset Mobilya Akhisarspor’a 6-1 gibi tarihi bir sonuçla mağlup oldu. Galibiyet hasreti dört maça çıkan Tranbzonspor’da taraftarlar, takımı protesto etti. Şok bir sonuca imza atan Teleset Mobilya Akhisarspor, ligdeki ilk deplasman galibiyetini aldı.

Tombik

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Trabzonspor, sahasında peş peşe şaşırtan skorlar almaya devam ediyor. Medical Park Stadı’nda oynadığı son maçta Aytemiz Alanyaspor karşısında 3-0 öne geçip 4-3 kaybeden Trabzonspor, taraftarına bir şok daha yaşattı. Üç haftadır süren galibiyet hasretini Teleset Mobilya Akhisarspor maçında son vermek isteyen Trabzonspor, sahadan tarihi bir yenilgi ile ayrıldı.

Detaylar
Haber Lİnki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks