Son birkaç yıldır hastalıklarla boğuşan ve peş peşe operasyonlar geçiren Nur Yerlitaş

Nur Yerlitaş şöhret ve para hırsının kurbanı mı?

Nur Yerlitaş şöhret ve para hırsının kurbanı mı?

Son birkaç yıldır hastalıklarla boğuşan ve peş peşe operasyonlar geçiren Nur Yerlitaş, bir röportajında itiraflarda bulundu. Özellikle ‘şöhret, para, hırs’ konusunda yaptığı özeleştiriye Molatik olmamak imkânsız…

‘İşte Benim Stilim’ programıyla Türkiye’nin tanıdığı bir isme dönüşen Nur Yerlitaş, Posta gazetesinden Müge Dağıstanlı’ya konuştu, içini döktü.

Tombik

Radyoterapi tedavisinin devam ettiğini, televizyondan tamamen vazgeçtiğini söyleyen Yerlitaş şunları söyledi: “Bir dönem ekranın en çok kazanan yıldızlarından biriydim. Şöhret, para, güç, hırs o kadar boşmuş ki… Ama bunu sağlığımı kaybedince anladım. Doktor bana ‘Beyninde tümör var’ deyince her şey anlamsızlaştı…”

“Çekimler aksamasın diye ilaçla geçiştirirdim”

‘İşte Benim Stilim’in 7’nci -ve şimdilik- son sezonunu yarım bıraktı Yerlitaş. Özellikle son sezon sinirleri epey yıpranmıştı. Melek, Bahar ve Deniz gibi ‘ömür törpüsü’ yarışmacılar da bu yıpranmada etkili olmuştu. Nurella, her şeye tepki gösteren bir jüri üyesine dönüştü.

Özeleştirisinde o günlere de değindi: “Kendime kızıyorum. Neden 3 yıl yaptığım moda programında kendimi bu kadar yordum, yıprattım, üzdüm diye. Değer miymiş, asla! Başım ağrırdı, çekimler aksamasın diye ilaç alıp geçiştirirdim.”

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks