Rihanna’nın Diamonds şarkısını İnuit dilinde söyleyerek şöhrete kavuşan Kanadalı şarkıcı Kelly Fraser.

Genç şarkıcı yaşamını yitirdi.

Acı haber az önce geldi: Genç şarkıcı yaşamını yitirdi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın Diamonds şarkısını İnuit dilinde söyleyerek şöhrete kavuşan Kanadalı şarkıcı Kelly Fraser, 26 yaşında yaşamını yitirdi. Genç şarkıcının ölüm sebebiyle ilgili bilgiler kamuoyuna açıklanmadı.

  • Artik bölgesinde yaşayan İnuit halkının ve İnuit kültürünün haklarını savunmasıyla tanınan ve İnuit dilinde söylediği şarkılarla milyonlarca hayranı olan Kanadalı Kelly Fraser’ın 26 yaşında yaşama gözlerini yumduğu açıklandı.
Tombik

Açıklamayı Fraser’ın yakın arkadaşı ve yapımcısı Thor Simonsen duyurdu. Simonsen, genç şarkıcının ailesinin acı haberi kendisiyle 26 Aralık’ta paylaştığını söyledi. Fraser’ın ailesi genç şarkıcının ölüm sebebiyle ilgili bir açıklama yapmadı.

  • Kanada’nın Winnipeg kentinde yaşayan Fraser, ilk albümünü Isuma’yı 2014 yılında yayınladı. Bu albümden 3 yıl sonra çıkardığı Sedna albümü ile dikkatleri üzerine çeken Fraser birçok ödül kazandı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks