Noel ve Şeb-i Arus etkinliği ile Hanuka Bayramı’nın meydanda kutlanması etkinliğini iptal edildi.

Beşiktaş Belediyesi Gelen Tepkiler Sonucu Şeb-i Arus ve Noel Etkinliğini İptal Etti.

Beşiktaş Belediyesi gelen tepkiler üzerine Noel ve Şeb-i Arus etkinliği ile Hanuka Bayramı’nın meydanda kutlanması etkinliğini iptal etti.

Beşiktaş Belediyesi, Noel ve Şeb-i Arus’un birlikte kutlanacağı etkinliği sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine iptal etti.

Tombik

ETKİNLİK İPTAL EDİLDİ

Beşiktaş Belediyesi geçtiğimiz gün, Fulya Sanat Merkezinde Çarşamba günü Noel ve Şeb-i Arus etkinliği düzenleyeceğini duyurup vatandaşları etkinliğie davet etti.

Sosyal medyada Noel ve Şeb-i Arus’un aynı etkinlikte kutlanacak olmasına gelen tepkiler üzerine belediye etkinliği iptal ettiğini duyurdu.

“MİSTİK YÖNÜ AĞIR BASAN KÜLTÜRÜLEN ETKİNLİKLERE İMZA ATTIK”.

Belediye’den konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Beşiktaş Belediyesi olarak Sayın Başkanımız Murat Hazinedar’ın belediye başkanı seçildiği ilk günden itibaren kentimizin özelliklerini yansıtan çok önemli kültürel etkinliklere imza attık… Bu etkinlikler içerisinde mistik yönü ağır basan ve Osmanlı’dan Türkiye’ye bir ilk olan önemli etkinlikler de dikkat çekiyor…

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks