Molatik Ünlüler Leaving Neverland sonrası Michael Jackson’a nasıl bakacağız?

Micheal Jackson iddiaları...

Leaving Neverland sonrası Michael Jackson’a nasıl bakacağız?

Efsane müzisyen Michael Jackson’a bakış açınızı 180 derece değiştirebilecek belgesel Leaving Neverland, tüm dünyada infial yarattı. Artık Michael Jackson dinlememeli miyiz, yoksa sanatçıları yaptıklarından azade değerlendirebilir miyiz?

Michael Jackson, dünyanın en ünlü ve sevilen müzisyenlerinden biri. Yaşarken de ölümünün ardından da etkisi çok büyük oldu. Pop müzikte çok fazla şeyi değiştirdi kendisi.

Tombik

Döneminde, yaptığı ve yaşadığı her şey olaydı. Sadece Jackson Ailesi’nin değil, tüm dünyanın en büyük yıldızıydı. Dinleyicilerinin onunla kurduğu bağ da derindi.

Michael Jackson yaşadığı dönemde, şimdinin en iri puntoyla ismi yazılan popçularından bile daha popüler ve etkileyiciydi. Onun içmediği su içilmez, yemediği yemek yenmezdi.

Henüz 5 yaşındayken sahneye çıkmaya başlayan Jackson, ömrünü konserlerde ve stüdyolarda geçirdi. Stadyum konserlerinin altın yaldızlı ismiydi. Küçük yaşta ünlü olmasının da belli başlı etkileri vardı üzerinde. Fakat, övgülerle birlikte tartışmalar da büyüktü: Michael Jackson bir çocuk istismarcısı olabilir miydi?

Yaşarken de birkaç defa bu suçlamayla karşılaşan Michael Jackson, tamamen aklanmasa bile bir süre sonra, bir şekilde kurtulmayı başarmıştı. Şimdi ise ABD’nin en çok izlenen televizyon kanallarından olan HBO’nun Leaving Neverland isimli iki bölümlük belgeseliyle, bu iddialar tekrar gündeme geldi. Belgeselde daha önce açılan ve Michael Jackson’un aklandığı iki davadan da bahsediliyor.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks