Londra merkezi Arapça gazete El Arabi el Cadeed gazetesi.

Suudi Arabistan’dan Medyaya Yasak: Trump’ın Kudüs Kararını Yazmayın.

Suudi Arabistan yönetimi, ülkedeki medya kuruluşlarına Trump’ın Kudüs kararı hakkında çok fazla yayın yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Orta Doğu merkezli haber portalı Middle East Monitor, Arap basınına dayandırdığı haberde Suudi Arabistan yönetiminin ülkedeki medya kuruluşlarına Trump’ın Kudüs kararı hakkında çok fazla yayın yapmamaları konusunda uyarıda bulunduğunu duyurdu.

Tombik

MEDYAYA TALİMAT GİTTİ

Londra merkezi Arapça gazete El Arabi el Cadeed gazetesi, talimatın ülkede bulunan TV, radyo ve gazete yöneticilerine gönderildiğini ifade etti.

“KUDÜS KARARINA FAZLA YER VERMEYİN”

Habere göre, Suudi yetkililer televizyon kanallarına Trump’ın kararına ilişkin haberlere, haber programlarında çok fazla yer vermemesine ilişkin bildiri gönderdi. Suudi yetkililerin neden bu şekilde bir karar aldığı ise bilinmiyor.

ELÇİLİKLERDEN AÇIKLAMA

Suudi Arabistan elçiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Ürdün’de yaşayan ve okuyan Suudi Arabistan vatandaşlarının güvenliği korumak adına protestolardan uzak durmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks