Kendini estetisyen olarak tanıtan İranlı Murad A., elinde çantasıyla evlere ve kuaför salonlarına dolgu.

Pes dedirtti! Evlere botoks servisi…

Kendini estetisyen olarak tanıtan İranlı Murad A., elinde çantasıyla evlere ve kuaför salonlarına dolgu, botoks yapmaya gidiyor. Yüzünde enfeksiyon oluşan hastasının şikâyeti üzerine seyyar estetisyeni derneğe bildiren Doktor Ayşe Pınarbaşı “Antalya’da çoğu kadın bu kişiye dolgu ve botoks yaptırıyor” dedi.

Son yıllarda kadınların en sık tercih ettiği estetik uygulamalardan biri olan dolgu ve botoks merdivenaltına düştü. Bir dönem Antalya’da dövme ve kalıcı makyaj yapan İranlı Murad A., iddiaya göre bir süre önce kendi usulünce botoks, dudak çevresi, yanak ve dudak dolgusu, kaş kontürü hatta saç simülasyonu gibi uygulamaları da yapmaya başladı. Kendini estetisyen olarak tanıttı. Her gittiği yere kartvizitini bırakınca adı Antalyalı kadınlar arasında hızla yayıldı.

Tombik

Murad A. müşterinin belirlediği gün ve saate göre çalışıyor. Müşterinin adresine gidiyor. Bu adres de ev ya da kuaför salonu oluyor. Çantasıyla kadınlara dolgu, botoks, kaş kontürü gibi uygulamalar yapıyor. Sosyal medya hesapları üzerinden de müşteri topluyor. Mahalle arasındaki kuaför salonlarında çalışırken paylaştığı fotoğrafların yanı sıra bir başka fotoğrafta ise yatak odasında bir kadının yüzüne yaptığı uygulama göze çarpıyor.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks