Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan ve birçok tepkiye neden olan ‘Koca Koca Yalanlar’ dizisi

Koca Koca Yalanlar Birinci Olurken Ege'nin Hamsisi İkinci Oldu.

Reyting Sıralamasında Koca Koca Yalanlar Birinci Olurken Ege’nin Hamsisi İkinci Oldu.

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan ve birçok tepkiye neden olan ‘Koca Koca Yalanlar’ dizisi, dün akşamki bölümüyle reyting şampiyonu oldu. Listenin ikinci sırasında ise ‘Ege’nin Hamsisi’ yer aldı.

Kanal D’nin yapımını Limon Film’in üstlendiği, başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Pelin Öztekin, Ferdi Sancar, Rüzgar Aksoy ve Tuğçe Karabacak’ın yer aldığı ‘Koca Koca Yalanlar’ dün yayınlanan bölümüyle tüm kategorilerde zirveye yerleşti. Reyting yarışının ikincisi ise TRT ekranlarında yayınlanan ‘Ege’nin Hamsisi’ oldu.

Tombik

ELEŞTİRİLERE RAĞMEN BİRİNCİ OLDU

Yayınladığı ilk bölümlerde konusundan dolayı eleştiri oklarına neden olan ‘Koca Koca Yalanlar’ dizisi, Tüm Kişilerde 4,30 reyting 14,59 izlenme payı, AB’de 5,07 reyting 18,16 izlenme payı ve 20+ ABC1 kategorisinde 5,00 reyting 16,17 izlenme payı alarak tüm kategorilerde günün en çok izlenen yapımı oldu.

Reyting Sıralamasında Koca Koca Yalanlar Birinci Olurken Ege’nin Hamsisi İkinci Oldu.

ZİRVE EL DEĞİŞTİRDİ

Kanal D’nin yaz sezonuna damga vuran dizisi Koca Koca Yalanlar son bölümüyle takipçilerini ekrana kilitlemeyi başarırken elde ettiği sonuçlar da büyük övgü topladı. Ege’nin Hamsisi dizisi ise yeni haftada tahtını rakibine kaptırdı. Restoran sahipleri arasında yaşanan tartışmaların damga vurduğu dizide sıra dışı gelişmeler yaşandı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks