İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yaptığı resim 500 bin liraya satıldı.

Bakan Soylu’nun yaptığı resim 500 bin TL’ye satıldı.

Kelebek hastası çocuklar için farkındalık oluşturmak amacıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yaptığı resim 500 bin liraya satıldı.

Halk arasında ’Kelebek Hastalığı’ olarak bilinen “Epidermolysis Bullosa” hastası çocuklar yararına “Bir Resim Yap” projesi kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gülsüm Güral, Tikad Başkanı Nilüfer Bulut, Pelin Akın, Ajda Pekkan, Monik İpekel, Arzu Sabancı, Sibel Vatandost, Dursun Özbek, Çiğdem Kurt, Özcan Ata, Ayşe Cevahir, Berrin Güzeliş, Bülent Serttaş resim yaptılar.

Tombik

Yapılan resimlerin satışı için Çırağan Sarayı’nda bir gece düzenlendi. Geceye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da aralarında bulunduğu iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.
Yaptığı tablo açık arttırmaya çıkmadan önce bir konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bizim medeniyetimiz tarif edilirken aslında tek bir tarifi var. Bu Anadolu medeniyeti bir iyilik medeniyetidir. Bugün güzel ülkemizde iyiliklere dokunabiliyorsak, geleceğe dokunabiliyorsak, sadece kendi sınırlarımız değil, dünyanın birçok yerine el uzatabiliyorsak, bu medeniyetin başka türlü bir tarifi olamaz” dedi.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks