Hulk’tan ve Arnold Schwarzenegger’den etkilenen inşaat işçisi adam.

Hulk'a Benzemek İçin Kaslarına Yağ Enjekte Etmişti!

Hulk’a Benzemek İçin Kaslarına Yağ Enjekte Etmişti! Eski Hali İnanılmaz.

Süper kahraman Hulk’tan ve Arnold Schwarzenegger’den etkilenen inşaat işçisi adam, onlara benzemek için kaslarına özel bir yağ enjekte ediyor. Valdir Segato’nun eski halini görenler ‘Bu adam evrim geçirmiş’ yorumlarını yapıyor.

Çocukluğundan beri gayet zayıf olduğunu ifade eden Segato, uyuşturucu alışkanlığı sonucunda da bir deri bir kemik kaldığını dile getirdi. İnsanların, kendisiyle ‘sıska köpek’, ‘minik kelle’ gibi sıfatlarla alay etmesi neticesinde kilo almaya ve kaslı bir görüntüye sahip olmaya karar veren Segato, rol model olarak Arnold Schwarzenegger ve Hulk karakterini seçti.2Segato; “Bu bir rüyaydı ve gerçek oldu. Araştırdım, azmettim ve sonunda başardım. Vücudunuza bakıyorsunuz ve büyüdüğünü görüyorsunuz, daha fazlasını istiyorsunuz. Bana Hulk, Schwarzenegger ve He-Man diye hitap ediyorlar, bu da hoşuma gidiyor. Enjekte ettiğim yağ kaslarımı güçlendirmiyor sadece estetik amaçlı kullanıyorum. Gelecekte vücudumla ilgili kariyer yapmak istiyorum.” sözleriyle kendini ifade etti.

Tombik

Hulk'tan ve Arnold Schwarzenegger'den etkilenen inşaat işçisi adam.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks